Denunciarà la Diputació per l'accident del seu fill a l'àrea d'esbarjo de Sant Llorenç


  • Comparteix:

Zona de l'accident al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt / Font: Daniel Codorniu

Zona de l'accident al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt / Font: Daniel Codorniu

El pare d'un alumne de l'escola El Pinar emprendrà accions legals contra la Diputació de Barcelona després que el seu fill patís un accident caient per un desnivell de quatre metres en una àrea d'esbarjo al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac. A causa de l'impacte, el nen ha estat operat a l'hospital per salvar-li la melsa. El progenitor, que també ha denunciat l'empresa gestora de l'àrea d'esbarjo, explica en una entrevista a Cugat.cat que el perill encara existeix i demana a l'ens supramunicipal que solucioni el problema.

Els fets van succeir el 21 d'abril passat mentre un grup d'alumnes de l'escola El Pinar jugava a la zona d'esbarjo situada al Torrent de l'Escaiola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac. El nen, que cursa segon de primària, va caure per un desnivell de quatre metres i va patir una hemorràgia a la melsa i una fisura al ronyó dret i al fetge. L'escolar va ser traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell on el van operar per salvar-li la melsa.

El pare del nen, Daniel Codorniu, ha denunciat l'empresa gestora, propietària del restaurant La Mola i de la zona d'esbarjo, ja que el perill encara existeix, tot i que s'ha acordonat de manera provisional la zona.

Daniel Codorniu

El que vull és que se sàpiga aquest fet. El que està clar és que el desnivell era prou perillós i crec que seria bo que la Diputació de Barcelona l'arreglés de manera definitiva.


El pare del nen accidentat emprendrà accions legals contra la Diputació de Barcelona, gestor del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac, perquè assumeixi les responsabilitats que s'han derivat de l'accident.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.