Sant Cugat acull el columbari privat més gran de Catalunya


  • Comparteix:

Ja està en marxa a la ciutat el servei de columbaris més gran de tot Catalunya. Es tracta de l'empresa Columbaris Sant Cugat, que ofereix el servei d'allotjament de fins a 120.000 urnes funeràries a les seves instal·lacions ubicades al parc @Sant Cugat Bussines Park.

Tres plantes de 1.100 metres quadrats, cadascuna a l'edifici del viver empresarial, és l'espai que Columbaris Sant Cugat disposa per allotjar-hi urnes. Cada planta disposa d'un seguit de sales on hi ha habilitats petits armariets amb capacitat per a un o dos receptacles. A més, l'empresa també compta amb una sala equipada amb un sistema audiovisual on els familiars poden celebrar trobades.

El soci fundador i administrador de Columbaris Sant Cugat, Jeroni Serra, ha explicat que la intenció final és que les famílies puguin disposar d'un espai per retre culte als seus avantpassats.

Jeroni Serra

Permet gaudir de la utilització d'un edifici on es puguin dipositar les restes dels difunts. La intenció és tenir un edifici on allotjar-los i retre el culte que considerin.


Per ara, l'empresa ofereix contractes de cinc anys de durada però la seva intenció, a curt termini, és oferir contractes a perpetuïtat perquè les famílies interessades puguin allotjar les urnes dels seus avantpassats de manera indefinida.

En aquests moments, la companyia està en procés de donar a conèixer els seus serveis i, segons Serra, algunes companyies d'assegurances ja s'hi han interessat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.