El Capio HGC se suma a la campanya mundial per una bona higiene de mans


  • Comparteix:

Imatge del Capio Hospital General de Catalunya

Imatge del Capio Hospital General de Catalunya

El Capio Hospital General de Catalunya (Capio HGC) ha iniciat aquest diumenge la campanya de divulgació i conscienciació de la importància del compliment d'una bona higiene de mans, coincidint amb el Dia Mundial de la Higiene de Mans. Enguany, els professionals dels tres centres de Capio Catalunya han participat en un concurs que ha decidit la imatge que acompanyarà totes les campanyes d'higiene que endegui Capio Catalunya durant el 2013. Capio destaca en aquesta iniciativa la importància d'una bona higiene de mans entre els professionals i la ciutadania en general per prevenir les infeccions.

La directora d'Infermeria i de Processos assistencials adjunta de Capio Catalunya, Joana Blázquez, ha subratllat la importància de recordar als professionals sanitaris les passes recomanades per la Organització Mundial de la Salut (OMS) en relació a la higiene de mans. Blázquez ha especificat que són unes recomanacions molt simples i que eviten moltes infeccions.

Joana Blázquez

És una manera senzilla i molt eficaç per evitar la propagació de les infeccions relacionades amb la pràctica mèdica.


Aquests consells de l'OMS es concreten en rentar-se les mans en cinc moments: abans de tocar el pacient, abans de realitzar una tasca asèptica, després del risc d'exposició a líquids corporals, després de tocar el pacient i després del contacte amb l'entorn del pacient.

Aquest dilluns, els responsables de Capio també han traslladat a la ciutadania la recomanació de mantenir una bona higiene de mans. En aquest sentit, han demostrat als pacients la diferència que hi ha entre unes mans netes i unes brutes per mitjà d'unes làmpades d'infraroigs i els han explicat com rentar-se les mans correctament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.