La Festa Major repetirà el format multiplaça i la de Barcelona guanyarà protagonisme


  • Comparteix:

Imatge del concert que va organitzar Cugat.cat en la passada Festa Major

Imatge del concert que va organitzar Cugat.cat en la passada Festa Major

Sant Cugat repetirà el format de Festa Major repartida per places de la ciutat, atès l'èxit d'aquest model viscut l'any passat. Ho ha dit a Cugat.cat el regidor de Cultura, Xavier Escura, que també ha avançat la possibilitat que la plaça de Barcelona torni a acollir el pregó. Així seguiria l'exemple d'altres actes culturals com els Tres Tombs i la Cavalcada de Reis, on la renovada plaça de Barcelona ha tingut més protagonisme. D'altra banda, preguntat per la Festa Major Alternativa, Escura ha concretat que es manté a la plaça de Pep Ventura, ja que les obres de remodelació hauran finalitzat.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha afirmat a Cugat.cat que el format de multiplaces i places temàtiques de l'any passat de Festa Major va ser un èxit i que la intenció és repetir-lo en la festa grossa d'enguany.

Xavier Escura

Que cadascú tingui la seva plaça i que torni a ser un èxit, tant per les places temàtiques com les més generals on s'aplegaran tots els públics de Sant Cugat.


En aquest sentit, Escura ha manifestat que aquest any la plaça de Barcelona tindrà més protagonisme, com ha estat el cas d'altres propostes culturals com la Cavalcada de Reis i els Tres Tombs. Escura també ha avançat que és possible que aculli el pregó i així recuperar el sentiment històric i tradicional que ha tingut sempre aquest espai de la ciutat.

Xavier Escura

És molt probable, tal com ja hem fet en Reis i els Tres Tombs. Un cop remodelada i rehabilitada hem pensat que valia la pena recuperar el sentiment històric de la plaça.


La Festa Major Alternativa continuarà a la plaça de Pep Ventura, ja que es preveu que les obres de remodelació estiguin finalitzades de cara a la celebració del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.