Les Jornades de la Vinya i el Vi rememoraran la Fira de les Portadores


Temes relacionats

Un cicle d'activitats reviu el llegat vitivinícola a Collserola ( 6/mai/12)


  • Comparteix:

Representants dels cinc municipis que participen a la iniciativa / Font: Parcnaturalcollserola.cat

Representants dels cinc municipis que participen a la iniciativa / Font: Parcnaturalcollserola.cat

Sant Cugat posarà el punt final a les Jornades de la Vinya i el Vi a Collserola amb la celebració de la històrica Fira de les Portadores durant el cap de setmana del 20 al 23 de setembre. L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer el passat agrícola de la serra de Collserola i apropar el patrimoni cultural a través del vi als nou municipis del parc natural de Collserola.

La ciutat s'omplirà d'activitats per rememorar la històrica Fira de les Portadores, que se celebrava tradicionalment al setembre. L'activitat s'emmarca dins de les Jornades de la Vinya i el Vi a Collserola, que començaran aquest diumenge a Can Calopa de Dalt amb una visita a les vinyes i al Celler Cooperatiu.

El cultiu de la vinya, el raïm, la cultura del vi, la literatura i la poesia seran els temes principals de les jornades. L'activitat unirà el patrimoni i la cultura de municipis com Cerdanyola, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Molins de Rei a través d'una de les activitats principals a Collserola des de l'època medieval, la vinya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.