Una desfilada infantil recapta fons per a la Fundación Iván Mañero


  • Comparteix:

La proposta comptarà amb diverses activitats benèfiques / Font: Lídia Codinachs

La proposta comptarà amb diverses activitats benèfiques / Font: Lídia Codinachs

Sant Cugat acull aquest diumenge una desfilada infantil benèfica al Qgat Restaurant and Events. L'acte està organitzat per l'empresa Cederroth, encarregada de les marques Blistex, Salvelox i Bio-Oil, i acollirà la participació d'una vuitantena de nens i nenes. El projecte per combatre la desnutrició infantil de la Fundació Iván Mañero serà el beneficiari dels fons recaptats en aquesta proposta. La trobada comença a les cinc de la tarda i compta amb diverses activitats, com inflables, tallers de maquillatge i tallers de galetes i magdalenes solidàries.

Aquest diumenge hi ha una cita amb la solidaritat a les instal·lacions del Qgat Restaurant and Events, que acull una desfilada infantil benèfica. Marques com American Outfitters, Antik Batik, Blauer, Gallina Catalina i Monnalisa estaran presents en aquesta trobada que destinarà la seva recaptació a la Fundació Iván Mañero. La responsable de comunicació de l'esdeveniment, Lídia Codinachs, ha detallat aquesta aportació solidària.

Lídia Codinachs

Tots els fonts que s'hagin recaptat amb la venda de números, les galetes i les magdalenes solidàries es donarà a la Fundación Iván Mañero a un projecte de desnutrició infantil.


L'acte finalitzarà amb un berenar per als més petits i comptarà amb la música de la banda de música de l'escola Àgora i amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.