Petits! Grans! Llibres! comença amb força i ganes d'exportar la seva filosofia


Temes relacionats

L'educació emocional és l'eix central de la 4a edició de Petits! Grans! Llibres! ( 7/mai/13)


  • Comparteix:

La infantesa i la seva formació són, fins aquest diumenge, els punts de referència a la ciutat gràcies a les propostes de la nova edició del Petits! Grans! Llibres!. El festival, organitzat per l'Institut de la Infància, arriba a la seva quarta edició amb la intenció de potenciar i augmentar les sinergies amb altres esdeveniments dedicats als més petits i amb la voluntat d'esdevenir un referent en el sector i exportar la seva filosofia més enllà de Sant Cugat. El festival, que es desenvoluparà al Claustre del Monestir, s'ha inaugurat aquest dimecres al matí, de la mà de la directora de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein, la regidora d'Educació, Ester Salat, i el clúster manager del Kids Cluster, Antonio Naranjo.

El projecte busca oferir propostes de qualitat als més petits i potenciar la formació, reflexió i diàleg sobre el món dels infants als adults que els eduquen i els ajuden a créixer. Per això, com destaca la directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, Petits! Grans! Llibres! vol consolidar tres línies de treball: les visites escolars, el programa d'activitats familiars i les jornades professionals. Respecte aquest últim, Bronstein ha destacat la necessitat de treballar junts en temps de crisi per ajudar a créixer els infants.

Verònica Bronstein

Si els adults comencem a entendre la vida i la societat d'una manera diferent, els nens també creixen diferent.


En el procés de creixement dels infants intervenen agents molt diversos que, més enllà de la família i l'escola, agrupen institucions, administracions i empreses que també han d'aportar valor a la comunitat. Ho destaca el clúster manager del Kids Cluster, que ha col·laborat amb la iniciativa, Antonio Naranjo.

Antonio Naranjo

Una voluntat genuina d'ajudar-los a crèixer i a col·laborar entre editors, llibreters, empreses i institucions per aportar un valor a la comunitat i emetens als resultats a final de cada mes.


Per damunt d'altres activitats relacionades amb el món de la infantesa, el Petits! Grans! Llibres! destaca per ser un apunt de qualitat a la ciutat. Així ho assegura la regidora d'Educació, Ester Salat, que considera imprescindible fomentar la creativitat, la cultura i les humanitats entre els més petits.

Ester Salat

Aquest treballar la creativitat, la literatura, la història, els permet identificar-se amb el seu passat i crèixer.


La 4a edició del Petits! Grans! Llibres! es planteja com a repte de futur esdevenir referent i exportar la seva filosofia a altres esdeveniments similars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.