Els Mossos detenen el presumpte autor de cinc atracaments a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'autor de cinc atracaments amb violència amb arma blanca a Sant Cugat. El detingut, que està en presó provisional, hauria comès els robatoris durant el març a diferents carrers de la ciutat com el passatge del Carme, els carrers de Martorell, Rovellat, Carrasco i Formiguera i prop de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Mira-sol.

Segons han confirmat els Mossos a Cugat.cat, la divisió policial de Sant Cugat va iniciar la investigació gràcies a la descripció que van fer les víctimes. La detenció es va produir en la tentativa del cinquè robatori quan l'home, veí de Rubí, pretenia robar un iPod. Arran d'aquesta detenció la policia va relacionar l'individu amb els altres quatre robatoris.

El 'modus operandi' del lladre consistia en aturar les víctimes per demanar-los l'hora, moment que aprofitava per robar-los objectes personals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.