La Plataforma per la Defensa de Can Busquets iniciarà accions per aconseguir el suport ciutadà


  • Comparteix:

La modificació del PGM es troba en aquests moments a la Comissió d'Urbanisme.

La modificació del PGM es troba en aquests moments a la Comissió d'Urbanisme.

La Plataforma per la Defensa de Can Busquets ha acordat fer noves mobilitzacions en contra de la urbanització d'aquesta zona forestal de La Floresta. Després d'haver-se reunit amb les agrupacions locals d'ERC, PSC i ICV-EA, l'associació ha decidit engegar una campanya informativa que ha de servir per aconseguir el suport de la ciutadania.

La Plataforma per la Defensa de Can Busquets ja s'ha reunit amb tres de les cinc forces polítiques a qui va convocar. Segons expliquen membres de la plataforma, encara no han rebut resposta ni de CiU ni del PP a la carta que van enviar a tots els partits polítics de Sant Cugat. Amb qui sí s'han reunit ha estat amb ERC, PSC i ICV-EA i les converses han estat satisfactòries. De fet, Oriol Rivera, membre de la Plataforma, explica que les tres forces polítiques d'esquerres han manifestat la seva clara voluntat de donar suport a la protecció d'aquesta zona boscosa de Can Busquets per evitar que s'urbanitzi. Rivera explica quins han estat els compromisos de les tres formacions polítiques.

Oriol Rivera

ICV ens va dir que presentaria una moció al ple de febrer, i tant ERC com PSC es van comprometre a engegar accions per aturar el projecte d'urbanització.


Entre les conclusions de la darrera reunió interna que ha celebrat la Plataforma per la Defensa de Can Busquets, destaca l'acord per iniciar una campanya informativa per copsar l'opinió dels ciutadans, així com per trobar el seu suport.

Oriol Rivera

Ara estem començant una campanya informativa per buscar el suport de la gent.


Entre les accions immediates, la Plataforma ha decidit que el proper diumenge 8 de febrer, instal·larà una taula informativa a La Floresta que arribarà a Sant Cugat el dia 15. L'objectiu és recollir les opinions dels ciutadans de cara al ple municipal del 16 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.