Els veïns del Pla de l'Hospital volen recuperar l'essència del barri


  • Comparteix:

La plaça de Pep Ventura acollirà la presentació de l'entitat

La plaça de Pep Ventura acollirà la presentació de l'entitat

Neix l'Associació de Veïns del Pla de l'Hospital amb la intenció de recuperar l'esperit de barri i crear nous espais de trobada entre els residents d'aquesta zona. Sabadell, Escaletes, Sallés, Hospital i Sant Bartomeu són els carrers que juntament amb la plaça de Pep Ventura formen aquest espai que vol recuperar la seva essència. Una festa aquest dissabte ha servit per donar a conèixer l'entitat i començar a recuperar lligams entre els veïns.

El nom de l'entitat fa referència als anys en què aquesta zona eren els horts de l'antic hospital i mostra la voluntat de mirar enrere per recuperar elements que els promotors de la iniciativa consideren que s'han perdut. Per això tenen la intenció d'engegar un seguit d'activitats de caire lúdic i cultural per crear espais de relació entre els residents.

La tresorera de l'entitat veïnal, Neus Santos, ha explicat a Cugat.cat que la intenció és recuperar la vida de barri, que els veïns es coneguin i aconseguir proximitat entre ells i bon veïnatge.

Neus Santos

Volem tornar a començar per trobar el bon veïnatge. La gent que ve al barri vol recuperar aquest esperit, viure tranquil·la i gaudir del barri.


La primera d'aquestes propostes ha tingut lloc aquest dissabte, amb una festa oberta a tot el barri que ha comptat amb una actuació de titelles a càrrec de la companyia Patawa. La gastronomia també ha tingut un paper destacat, ja que un concurs de tapes i un de pastissos han posat a prova les habilitats culinàries dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.