Cugat.cat bat un nou rècord d'audiència a l'abril amb 38.000 usuaris únics


Temes relacionats

Cugat.cat bat rècord d'audiència amb 35.000 usuaris únics (16/nov/12)


  • Comparteix:

Cugat.cat, bat rècords històrics

Cugat.cat, bat rècords històrics

Cugat.cat ha obtingut a l'abril els millors resultats d'audiència de la seva història, amb més de 38.000 usuaris únics i gairebé 160.000 pàgines vistes. El mitjà municipal se situa així com el diari electrònic d'informació local en català amb més lectors, segons el rànquing de referència que elabora l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). En els últims 12 mesos, l'augment de lectors s'ha situat prop del 50%.

La xifra exacta d'audiència a l'abril s'ha situat en 38.276 usuaris únics. Són uns 3.000 més que els aconseguits l'octubre de l'any passat, en els que fins ara eren els millors resultats del grup de comunicació municipal. En total, s'han fet més de 68.000 visites a Cugat.cat i s'han consultat prop de 160.000 planes.

Les notícies generals i d'esports són les seccions més consultades de Cugat.cat, seguides de la televisió online (Cugat tv) i la ràdio a la carta. Un dels continguts més sol·licitats a l'abril ha estat el monogràfic informatiu dedicat a la Setmana contra la pobresa i l'exclusió social. Les notícies més llegides han estat l'agressió en un domicili de la Floresta, la denúncia d'Arran a l'actuació de la Policia Local i els tres ferits en el xoc d'un turisme contra la muralla del Monestir.

Les dades, certificades per l'auditoria de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), situen Cugat.cat com el diari electrònic d'informació local en català amb més audiència. Per darrere se situen els portals Totsantcugat.cat, amb 36.000 usuaris, i l'Emporda.info, amb 31.000.

Cugat.cat ocupa la 16a posició del rànquing general de diaris electrònics en català, una classificació que encapçalen l'Ara.cat (1.337.987), Vilaweb (761.172) i Nació Digital (685.155).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.