Arnau Gallardo Prats rep 1.500 euros de premi per ser el primer santcugatenc de l'any


  • Comparteix:

Els pares de l'Arnau, Martí Gallardo i Maria Teresa.

Els pares de l'Arnau, Martí Gallardo i Maria Teresa.

Una pòlissa d'assegurances de 1.500 euros, un canastrell i una ràdio per nens són els obsequis que ha rebut l'Arnau Gallardo Prats, primer santcugatenc de l'any 2004. L'Arnau ha estat rebut a l'Ajuntament en un acte on l'alcalde ha volgut destacar la importància de treballar per garantir els serveis i equipaments que necessiten i necessitaran els santcugatencs del futur.

Amb menys d'un mes d'edat, l'Arnau ja ha protagonitzat el seu primer acte públic a l'Ajuntament de Sant Cugat. Acompanyat del seus pares i el seu germà gran, el primer santcugatenc de l'any ha estat rebut per l'alcalde i diversos regidors del consistori, així com pels representats de Catalana Occident, de la botiga "Un pequeño mundo" i de Ràdio Sant Cugat.

Durant l'acte, Lluís Recoder ha recordat que la nostra és la ciutat més jove de Catalunya. I per això s'ha compromès a treballar per garantir els equipaments i serveis municipals que en un futur utilitzaran criatures com l'Arnau.

Lluís Recoder

Una ciutat tant jove com la nostra requereix pensar en l'educació dels nens i nenes, en les activitats d'esbarjo i també en els mecanismes per ajudar-los a l'hora d ebuscar un pis.


Per la seva banda, Xavier Castañé, responsable de Relacions Comercial de Catalana Occident, ha manifestat un cop més la satisfacció del grup assegurador per participar en els actes de la ciutat i, sobretot, en iniciatives com el premi al primer nadó de l'any.

Xavier Castañé

Estem molt satisfets de prendre part en iniciatives de la ciutat, i sobretot en propostes com aquestes relacionades amb la vida.


Pel que fa als pares de l'Arnau, tot i que l'emoció del moment no els ha permès parlar gaire, si que han volgut expressar la seva alegria pels regals rebuts, però sobretot pel fet que el seu fill hagués estat el primer santcugatenc del 2004, cosa que no s'esperaven.

Maria Teresa Prats

estem molt contents, no només pels diners i els regals sinó perquè sigui santcugatenc. Nosaltres estem molt vinculats al poble.


L'Arnau ha vingut, com se sol dir, amb un pa sota el braç. Però en aquesta ocasió, enlloc d'un pa ha arribat amb una pòlissa d'assegurances per valor de 1.500 euros, un canstrell, una ràdio per nens i un quadre amb el seu nom brodat, aquest darrer obsequi de l'Ajuntament de la ciutat.

La campanya 'Qui serà el primer el primer santcugatenc de l’any?' és una iniciativa de Ràdio Sant Cugat, que enguany ha arribat a la cinquena edició



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.