Els Gausacs assagen castells de 7 en vigílies per posar-hi un pis més a la Diada


  • Comparteix:

Els pilars de l'inici de l'actuació

Els pilars de l'inici de l'actuació

Els Castellers de Sant Cugat han escalfat motors aquest dissabte per afrontar la gran Diada de Sant Ponç, on s'enfronten al repte de descarregar els primers castells de 8 de la temporada. Els camises verdes han descarregat un 3 de 7, un 4 de 7 i una torre de 7 a la plaça del Rei amb l'objectiu de poder posar-hi un pis més diumenge, tot i que encara no han decidit quines construccions intentaran. La jornada ha començat amb un taller de bitelles catalanes, una sobretaula al local social i una cercavila, que ha donat lloc a l'actuació.

Els Castellers de Sant Cugat han assajat i lligat els últims detalls tècnics dels castells de 7 que han de servir de base dels castells de 8 que provaran aquest diumenge en la Diada de Sant Ponç. El cap de colla Toni Castanyer han assegurat que són ambiciosos, però que no deixaran cap detall a l'atzar.

Toni Castanyer

És l'escalfament de la diada grossa, ens posem a to per demà i adoptarem un tarannà preventiu i anirem amb molta cura.


Els camises verdes han descarregat un 3 de 7, un 4 de 7 i una torre de 7 al costat dels Bordegassos, després d'una cercavila en què els ha caigut un pilar. Aquest diumenge actuen al costat de dues grans colles, els Castellers de Sabadell i els Castellers de la Vila de Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.