El càncer centra una nova sessió de 'Dona i Salut', ara, a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Hi ha un servei de mainaderes gratuït.

Hi ha un servei de mainaderes gratuït.

El cicle de conferències 'Salut i Dona' es reprenen aquesta tarda des d'un nou recinte. La sala d'actes de la Casa de Cultura és, a partir d'avui, el nou escenari de les xerrades ja que té un aforament major que el claustre del Monestir. El cicle, organitzat pel servei DonaInformació, té com a objectiu difondre aspectes relacionats amb la salut de la dona perquè puguin cuidar d'elles mateixes.

L’elevat nombre d’assistents a les tres sessions fetes fins ara ha obligat a les responsables de DonaInformació a canviar la ubicació de les conferències. En total, el cicle el composen vuit conferències que es fan la darrera setmana de cada mes.

La xerrada d'aquesta tarda, titulada 'La salut i el cor', abordarà els secrets per prevenir angines de pit, infart, colesterol i hipertsensió. L'alcalde Lluís Recoder, ha celebrat la bona rebuda d'aquestes conferències ja que segons ha afirmat ajudaran a la dona a tenir més cura d'ella mateixa:

Lluis Recoder

El cicle és de gran utilitat per a les dones però també pels homes.


Per tal de facilitar al màxim l’assistència, l’Ajuntament posa a disposició de les dones que vulguin seguir les xerrades un servei gratuït de mainaderes. Aquest servei estarà actiu a la Casa de Cultura durant tota l’estona que durin cadascuna de les xerrades. El cicle de xerrades 'Salut i Dona' està patrocinat pels laboratoris farmacèutics Merck Sharp Dohme (MSD) Espanya.

La conferència d'aquesta tarda, conduïda per la doctora Josmi Panisello, començarà a 2/4 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.