La Fundació Iván Mañero s'instal·larà a la ciutat a la tardor


Temes relacionats

Una desfilada infantil recapta fons per a la Fundación Iván Mañero (12/mai/13)

Sant Cugat acull avui un sopar benèfic de la Fundació Ivan Mañero per ajudar Guinea Bissau ( 3/mai/12)

La fundació del Doctor Iván Mañero torna a Sant Cugat per fomentar els seus projectes mèdics a l'Àfrica (25/mar/12)


  • Comparteix:

Imatge virtual de l'aspecte que tindrà el nou centre / Font: Ivanmanero.com

Imatge virtual de l'aspecte que tindrà el nou centre / Font: Ivanmanero.com

La Fundació Iván Mañero es traslladarà a la ciutat al novembre, juntament amb la clínica de 6.000 metres quadrats que el cirurgià plàstic obrirà a l'entorn de Can Magí. Amb aquest trasllat, l'entitat vol enfortir vincles amb Sant Cugat, on ha promogut accions solidàries en diverses ocasions. Una vegada a la ciutat, la fundació i la clínica es bolcaran en un projecte per ajudar les dones africanes que han patit ablacions. A més, l'any vinent l'entitat té previst impulsar des de les seves noves instal·lacions un centre d'acollida per a persones amb discapacitat a Guinea Bissau.

La fundació encapçalada per Iván Mañero es traslladarà a la clínica de cirurgia plàstica i reconstructiva que el doctor té previst obrir aquest novembre. Un canvi que respon al lligam que l'associació ha establert amb la localitat, després d'haver compartit diverses iniciatives solidàries, i a les seves bones comunicacions i proximitat amb Barcelona. La directora de l'entitat, Ruth Mañero, ha explicat que amb la nova seu es podrà consolidar un projecte per operar dones africanes que han patit ablacions.

Ruth Mañero

Serà un lloc on podrem operar les dones que han patit l'ablació i que no tenen recursos econòmics.


Mañero també ha explicat que l'any vinent volen engegar un centre d'acollida per a persones amb discapacitat a Guinea Bissau, un projecte que també s'impulsarà des de Sant Cugat, tenint en compte el seu bagatge en el suport a persones amb disminució física. La nova clínica, on s'ubicarà la fundació, es va començar a construir fa uns mesos i tindrà 6.000 metres quadrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.