Un concert al Monestir recollirà fons per a les activitats d'ASDI


  • Comparteix:

Moment de la presentació del concert

Moment de la presentació del concert

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) cerca noves vies d'ingressos i, en col·laboració amb el Conservatori de Música Victòria dels Àngels, organitza un concert benèfic per recollir fons per a les seves activitats. Es tracta d'un espectacle de música sacra que comptarà amb l'actuació d'un cor de música religiosa de la ciutat anglesa d'Essex i de l'orquestra El Teatre Instrumental. Els interessats ja poden reservar a la seu d'ASDI les entrades de l'actuació, que tindrà lloc el 25 de maig a l'església del Monestir.

El context econòmic general i les retallades en l'àmbit del tercer sector estan portant a les entitats que treballen en aquest món a una situació econòmica complicada. Aquest és el cas d'ASDI, que ha vist com els seus ingressos es reduïen i ha començat a cerca vies alternatives de finançament. Aquest és l'objectiu del concert benèfic, que també compta amb la col·laboració de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, que ha cedit el Monestir.

La representant d'ASDI, Mercè Martínez, ha explicat que tenen la intenció d'omplir l'església i per això han establert preus populars: 10 euros per als adults i cinc, per als infants fins a 12 anys. Per ara, es poden aconseguir a través d'ASDI, però en breu estaran disponibles també a la Casa de Cultura i a altres equipaments de la ciutat. Martínez ha fet una crida als veïns de la ciutat perquè participin a la iniciativa i col·laborin amb l'entitat.

Mercè Martínez

Estem treballant per continuar organitzant més activitats. Vull convidar tothom que ens ajudi, que vinguin al Monestir a gaudir d'aquest concert.


El concert, que se celebrarà el 25 de maig a dos quarts de deu de la nit, és la primera activitat organitzada sota l'apadrinament de la diputada i exregidora, Àngels Ponsa. El cor anglès The Most Holy Redeemer, Billigericay i l'orquestra El Teatre Instrumental seran els encarregats de posar la música en una actuació on Hayden tindrà un paper destacat.

El director del conservatori, Carles Miró, ha posat de relleu la qualitat de les dues formacions a més de l'emplaçament 'especial' del muntatge. D'altra banda, ha explicat que l'escola col·labora en la iniciativa per 'responsabilitat social'.

Carles Miró

Com a escola i conservatori ens sentim obligats a tenir una responsabilitat cap a la societat més enllà de la nostra funció educativa.


Durant la presentació, Àngels Ponsa ha explicat que ASDI i el centre educatiu mantenen converses per estendre la seva col·laboració. La intenció és trobar mecanismes que permetin apropar el món de la música als usuaris d'ASDI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.