Comencen les obres d'urbanització de Mestra Casesnoves i camí de Can Cadena


  • Comparteix:

Les obres ja estan en marxa al passatge Mestre Casesnoves / Font: EMD Valldoreix

Les obres ja estan en marxa al passatge Mestre Casesnoves / Font: EMD Valldoreix

Les obres d'urbanització del camí de Can Cadena i el passatge Mestra Casesnoves, a Valldoreix, han començat aquest dilluns. Aquestes dues vies es reformaran completament, habilitant-se noves voreres i una nova calçada, i renovant l'enllumenat públic. Durant el temps en què s'estenguin les obres, el trànsit estarà restringit en aquests carrers a excepció del passatge Mestra Casesnoves, on es permetrà el pas dels vehicles adaptats a persones amb mobilitat reduïda i ambulàncies que donen servei a ASDI i el convent de les Missioneres dels Sagrats Cors de Jesús i Maria. Està previst que les obres tinguin una durada de dos mesos.

L'actuació en aquestes vies suposarà l'aixecament del paviment preexistent, la renovació de la xarxa de clavegueram i la prolongació i millora de la xarxa de recollida d'aigües pluvials. La nova fesomia d'aquests carrers comportarà un mateix nivell per al trànsit rodat i per als vianants que estarà separat per unes peces de formigó per evitar que els vehicles envaeixin l'espai dels caminants.

En el cas del camí de Can Cadena, concretament a l'altura del pont de Can Brou, les obres restringiran el pas a vehicles i persones durant un mes. El pas alternatiu es farà pel pont del carrer de l'Espígol, a tocar de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.