El Premi Treball de Recerca de Batxillerat MVM s'atorga avui

Imatge de Manuel Vázquez Montalbán / Font: xtec.cat

Societat

Publicat el 30/mai/13 per Redacció

L'acte de lliurament del Premi Treball de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán, que enguany arriba a la seva 8a edició, se celebrarà aquest dijous, al Casal de Joves Torreblanca. Un dels objectius del premi és mantenir el llegat intel·lectual i ètic de Vázquez Montalbán, a través de la promoció entre els joves dels valors que van guiar l'autor per la seva vida i obra. A banda d'aquest guardó, el jurat concedirà també el Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local, dotat pel Grup d'Estudis Locals (GEL).

Durant l'acte es lliuraran els premis a l'autor del treball guanyador i quatre accèssits als quatre treballs finalistes. A banda, també s'atorgarà el Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local i es donarà un obsequi a tots els alumnes que hagin participat en el certamen, que en aquesta vuitena edició han estat 48 persones.

També es presentarà l'edició del treball guanyador de l'anterior convocatòria: 'Anima't. Història d'una animació', de Bruna Marín Lienas i Diana Sánchez Donoso.

La dotació i la publicació del Premi Treball de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán compta amb el suport de l'Ajuntament, les AMPAs dels centres públics de secundària i persones adherides al Memorial Manuel Vázquez Montalbán (MMVM).