Cugat.cat i Pepa Llunell, premis Venus i Paul Harris del Rotary Club


Temes relacionats

L'ANC rep el premi Venus del Rotary per la seva vinculació amb la ciutat (21/oct/12)

Víctor Alexandre, distingit amb el Paul Harris del Rotary Club (10/jun/12)

L'Aula d'Extensió Universitària recull el Premi Venus del Rotary per la seva trajectòria (26/nov/11)


  • Comparteix:

El Rotary Club premia Cugat.cat i Pepa Llunell

El Rotary Club premia Cugat.cat i Pepa Llunell

La 22a Nit Rotària, organitzada pel Rotary Club, reconeixerà la feina de Cugat.cat atorgant-li el premi Venus en el sopar que tindrà lloc l'1 de juny. La vetllada també servirà per premiar amb el Paul Harris Fellow la santcugatenca Pepa Llunell, per la seva lluita contra les barreres arquitectòniques. Els guardons que lliura l'entitat valoren la cohesió, la implicació i el coneixement d'entitats i personalitats de Sant Cugat. La Nit Rotària es desenvoluparà a la Masia Can Ametller i comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i l'exalcalde i exconseller, Lluís Recoder.

El president local del Rotary, Joan Bruguera, ha destacat que Cugat.cat mereix el premi Venus perquè és una empresa que, a partir de la ràdio, el diari electrònic i la televisió per Internet afavoreix la cohesió del municipi i el dóna a conèixer.

Joan Bruguera

És una empresa que fa més de 30 anys que treballa. Considerem que tot això és molt important per donar a conèixer Sant Cugat , perquè es faci més gran i estigui més cohesionat.


D'altra banda, Bruguera ha subratllat la feina de Pepa Llunell a la ciutat, motiu que li ha valgut el reconeixement Paul Harris Fellow. Aquesta és la màxima distinció que atorga l'entitat i posa de relleu les persones i entitats que han tingut iniciatives notables de qualitat professional i humana d'acord amb els principis i ideals del moviment rotari. L'actual president del Rotary ha expressat que Llunell és una persona que s'ha implicat molt al poble tot i els seus problemes de mobilitat, una lluita per les barreres arquitectòniques que ja li va suposar un Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat.

Joan Bruguera

És una persona implicadíssima al poble i s'ha guanyat l'estima i la consideració de tothom. Tot i que té 92 anys estem molt orgullosos de donar-li el premi a ella.


Els diners recaptats a la Nit Rotària es destinaran a la campanya Polio Plus, que desenvolupa el Rotary International des de fa molts anys, per eradicar aquesta malaltia al món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.