El moviment reivindicatiu escolar suma forces amb Comissions Grogues


Temes relacionats

La coordinadora d'AMPA critica l'augment de les ràtios d'alumnes a secundària (11/mar/13)

El moviment Pi Groc continua mobilitzant la ciutat en contra de les retallades ( 1/des/12)

El moviment Pi Groc lluita contra les retallades en educació (24/set/12)


  • Comparteix:

El moviment Pi Groc ja va organitzar una pedalada reivindicativa a la ciutat

El moviment Pi Groc ja va organitzar una pedalada reivindicativa a la ciutat

Neix a Sant Cugat el moviment Comissions Grogues per lluitar contra les retallades en l'educació. Una vintena de persones formen aquesta nova entitat que aglutina representants de les AMPA de les escoles públiques. Comissions Grogues complementarà la feina de la Coordinadora d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de Sant Cugat, i treballarà estrictament en les problemàtiques que causen les tisorades. La primera acció reivindicativa de l'entitat serà el 2 de juny amb una caminada popular.

Alguns dels problemes que afronten les AMPA dels centres educatius del municipi són la substitució de mestres i manques en el material escolar. Davant aquesta situació, una vintena de membres de les diverses AMPA de les escoles públiques s'han unit i han creat Comissions Grogues per tractar específicament aquestes situacions.

Un dels membres de l'entitat, Gerard Sória, ha explicat a Cugat.cat que l'organització neix per les necessitats de comunicar-se entre les diferents AMPA. Sória diu que cal coordinar-se en els problemes que es troben els centres a causa de les retallades i en l'organització d'actes reivindicatius.

Gerard Sória

Ha nascut per la necessitat de les AMPA de coordinar-nos en qüestió de les retallades. Hi havia comissions grogues a cada escola però no estàvem coordinats.


Aquest moviment, que complementa l'acció feta per la coordinadora d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de la ciutat, ja prepara per al diumenge 2 de juny una jornada reivindicativa que comptarà amb una caminada des de diferents centres educatius fins a un punt de trobada que es determinarà properament, i diversos parlaments que explicaran la situació actual del món educatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.