'Gausac' compleix 20 anys acostant la història de la ciutat als santcugatencs


Temes relacionats

Surt a la llum el nou número de la revista històrica 'Gausac' (26/jun/12)

Gausac dedica un número monogràfic a 'Torre Negra, natura' (18/des/09)


  • Comparteix:

La revista Gausac celebra 20 anys des del seu naixement

La revista Gausac celebra 20 anys des del seu naixement

Treballs de recerca com els incendis a Collserola i les cases de cós a Sant Cugat a finals del segle XX seran alguns dels temes que centraran la revista 'Gausac' en el número que commemora el seu vintè aniversari. L'artista local Gemma Molera ha dissenyat la portada d'una publicació que té l'objectiu de continuar treballant en la mateixa línia per intentar resoldre les 'llacunes' que hi ha en el camp de la història i les ciències naturals. La presentació del número té lloc aquest dimecres a les vuit del vespre a la Casa de Cultura.

El número 38-39 de la revista 'Gausac' manté l'estructura clàssica de la publicació amb una portada dissenyada per una artista local i una primera secció de treballs de recerca d'alumnes de batxillerat. Així ho ha desvelat l'historiador i director de 'Gausac', Domènec Miquel, en una entrevista a Cugat.cat.

El director de 'Gausac' també ha manifestat que abans del naixement de la revista no existia practicament cap publicació sobre història de Sant Cugat i gràcies a la revista s'ha pogut aprofundir en temes històrics.

Domènec Miquel

Abans de la publicació de 'Gausac' no hi havia pràcticament estudis sobre la història de la ciutat.


Miquel també ha afegit que continuaran mantenint l'estructura de la revista perquè és la que ha funcionat i la que acostumen a tenir les publicacions sobre estudis locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.