Intermón Oxfam mostra els abusos de les grans companyies alimentàries


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la festa / Font: Intermonoxfam.org

Fragment del cartell de la festa / Font: Intermonoxfam.org

Intermón Oxfam denunciarà les injustícies socials que s'amaguen darrere de les grans multinacionals alimentàries amb una festa aquest dissabte a la plaça d'Octavià. La intenció és sensibilitzar sobre el tracte que donen les grans multinacionals als seus productors i plantejar el comerç just com a alternativa. 'Festa creix' començarà a les sis de la tarda i comptarà amb diferents activitats pensades per a tota la família.

La intenció és reflexionar sobre la vessant social de les activitats de les 10 principals multinacionals dedicades a la distribució alimentària. La proposta s'emmarca en una campanya de l'ONG sobre el recorregut que fan alguns productes fins arribar a les taules d'Occident i com les marques actuen dins d'aquest mercat.

El coordinador del comitè local de l'entitat, Ton Marimon, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM) que les activitats programades s'encaren, sobretot, a promoure la reflexió entre els més petits.

Ton Marimon

Focalitzem les activitats en els nens que són els que millor poden entendre el missatge. Faran jocs on aniran rebent diferents missatges que hauran de comentar amb els pares.


La plaça d'Octavià serà l'escenari de la proposta que començarà a les sis de la tarda i comptarà amb un berenar solidari i la venda de productes de comerç just.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.