Trànsit engega avui el dispositiu especial amb motiu de la Segona Pasqua


  • Comparteix:

El dispositiu s'allargarà fins dilluns / Font: ACN

El dispositiu s'allargarà fins dilluns / Font: ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, posa en marxa un dispositiu especial de circulació amb motiu de la festivitat de la segona Pasqua, que comença aquest divendres a les tres de la tarda i finalitzarà dilluns que ve a mitjanit. En total, prop de 510.000 vehicles es mobilitzaran des de l'àrea metropolitana de Barcelona durant l'operació sortida de divendres a la tarda i al llarg de dissabte al matí, mentre que el retorn serà sobretot el dilluns al llarg de la tarda. Dilluns que ve és festiu a Sant Cugat.

Durant el cap de setmana de tres dies, més de 1.600 efectius dels Mossos vetllaran per garantir la seguretat viària. La Segona Pasqua, com l’any passat, torna a ser un festiu d’àmbit local. A banda de Barcelona i altres localitats de l'àrea metropolitana, també és festiu a Sant Cugat.

Es preveu que els desplaçaments seran sobretot cap a les zones de platja, ja que aquest cap de setmana llarg de tres dies suposa el tret de sortida de la mobilitat pròpia de l’estiu. Tot i això, cal tenir present que el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu que aquests dies festius hi haurà variabilitat meteorològica amb ruixats sobretot a les tardes i principalment a la meitat nord del país. Aquesta situació pot provocar modificacions en el comportament i l’evolució de la mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.