L'Ajuntament proposa a Ensenyament remodelar l'IES Sant Cugat per fases i incorporar alumnes gradualment


  • Comparteix:

Es vol que pels volts de Nadal part dels alumnes ja puguin estudiar a les instal·lacions de l'IES.

Es vol que pels volts de Nadal part dels alumnes ja puguin estudiar a les instal·lacions de l'IES.

L'Ajuntament ha sol·licitat al Departament d'Ensenyament que les obres d'ampliació i reforma de l'IES Sant Cugat s'executin per fases per tal d'incorporar part dels alumnes abans de Nadal. La tinent d'alcalde de Serveis Personals també ha demanat als pares i professors que no llencin la tovallola, ja que l'Ajuntament esmerçarà tots els recursos al seu abast per posar solució a les incomoditats i provisionalitats que pateixen els alumnes de l'IES.

En una entrevista amb responsables de la Generalitat, Àngels Solé ha posat sobre la taula la necessitat de buscar una fórmula que acceleri la incorporació dels estudiants de l'IES Sant Cugat a les noves instal·lacions. La solució de l'Ajuntament és dividir l'execució de les obres en fases de manera que els alumnes es puguin anar traslladant gradualment del parvulari del Pla i Farreres on estan ara ubicats. Escoltem la proposta de la tinent d'alcalde de Serveis Personals:

Àngels Solé

Volem que es facilitin al màxim les coses perquè els joves s'incorporin quan abans millor a l'IES


El pla de l'Ajuntament ha de prendre cos en els propers dies amb l'entrevista que Solé mantindrà amb el director de Centres Docents de la Generalitat. D'altra banda, la responsable local d'Ensenyament ha volgut deixar clar que si la Generalitat hagués licitat les obres pel procediment d'urgència, el seu inici només s'hagués avançat uns 10 dies.

De tota manera, Solé ha volgut llençar un missatge de tranquil·litat a l'AMPA de l'IES Sant Cugat, així com a la comunitat educativa. Segons la tinent d'alcalde, la solució arribarà amb un esforç de tots:

Àngels Solé

És difícil tranquilitzar als pares, però els demano que no tirin la tovallola


Segons les previsions de l'AMPA de l'IES Sant Cugat, les obres de remodelació de l'institut, que s'acaben de licitar, podrien finalitzar al febrer de l'any vinent i per tant el curs començarà en les actuals condicions, amb els alumnes instal·lats a l'antic parvulari del Pla i Farreras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.