Valoriza i els empleats de la neteja viària, d'acord en els serveis mínims de la vaga


  • Comparteix:

La protesta s'ha desenvolupat davant l'ajuntament

La protesta s'ha desenvolupat davant l'ajuntament

Valoriza i els seus treballadors de la neteja viària no han acostat posicions sobre el compliment dels acords del conveni col·lectiu després d'una reunió entre les dues parts celebrada aquest divendres. Amb tot, la trobada, que ha comptat amb mediadors del departament d'Empresa i Ocupació, ha servit per confirmar que els serveis mínims es duran a terme dues vegades a la setmana tot i que encara no han determinat quins dies de la setmana vinent els faran. A més, un grup de treballadors s'ha concentrat davant l'ajuntament per demanar el compliment d'aquests acords.

Els representants sindicals s'han reunit aquest divendres amb Valoriza per reafirmar que els serveis mínims seran dos cops per setmana. A la trobada han estat presents membres del departament d'Empresa i Ocupació que han fet de mediadors. Tot i així, el representant sindical d'UGT a l'empresa, Eusebio Arellano, ha concretat que les postures sobre el conveni col·lectiu no han canviat, i que els vaguistes encara no saben quan es reuniran amb l'empresa per tractar sobre aquesta qüestió.

Eusebio Arellano

No ha canviat res. L'empresa manté la seva postura i nosaltres també. Qualsevol pas que fem els treballadors estem al precipici de perdre-ho.


Aquest divendres no hi ha hagut servei de neteja viària al municipi, ja que tota la plantilla s'ha acollit a la vaga. Aquest dissabte, una representació dels treballadors es trobarà amb l'empresa per decretar els dies concrets en què hi haurà serveis mínims la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.