La UPC manté les eleccions a la tardor per manca de suport al claustre


Temes relacionats

El rector de la UPC convoca eleccions anticipades (27/abr/13)

L'ETSAV, esperançada que no es compleixin els acomiadaments de la UPC (25/abr/13)

Alumnes i treballadors de la UPC convoquen una vaga per al 25 d'abril (13/abr/13)


  • Comparteix:

Estudiants, professors i membres de l'administració han protagonitzat diverses protestes en contra dels acomiadaments de la UPC

Estudiants, professors i membres de l'administració han protagonitzat diverses protestes en contra dels acomiadaments de la UPC

La Universitat Politècnica de Catalunya, amb un centre a Sant Cugat, mantindrà les eleccions a la tardor per manca de suport al claustre. La proposta d'avançar els comicis no ha obtingut la majoria necessària en el claustre extraordinari que s'ha celebrat aquest divendres, de manera que el rector Antoni Giró seguirà al capdavant del centre universitari fins l'octubre.

Malgrat el suport ampli a l'avançament de les eleccions de la UPC, que compta amb l'aval de 125 signatures per fer cessar el rector, la proposta no prospera per manca de la majoria necessària en les votacions del claustre extraordinari d'aquest divendres. Tot i això, l'actual rector del centre, Antoni Giró, ha avançat la cita electoral fins la tercera setmana d'octubre després de la pressió que ha rebut les darreres setmanes en què estudiants, membres de l'administració i professorat han protagonitzat diverses protestes en contra de l'acomiadament de 90 interins i 250 professors associats.

La UPC té a Sant Cugat l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.