El ball símbol de la ciutat enceta els assajos de cara a Festa Major


  • Comparteix:

Moment del Paga-li, Joan durant la Festa Major de l'any passat

Moment del Paga-li, Joan durant la Festa Major de l'any passat

El 'Paga-li, Joan' escalfa motors per Festa Major amb els assajos que s'obren aquest dimecres a l'Hort de l'Abat-Jardins del Paga-li Joan. Les inscripcions poden fer-se a través del correu pagalijoan@gmail.com o bé en el mateix moment de l'assaig fins al 14 de juny. El grup adult assajarà a dos quarts de nou del vespre i l'infantil a dos quarts de set.

El Ball del vano i el ram es presenta puntualment a la ciutat el dia de Sant Pere, copatró de la ciutat, i els preparatius per a la cita anual comencen a rodar des d'aquest dimecres. L'assaig del grup d'adults del 'Paga-li, Joan' tindrà lloc cada dimecres i divendres de dos quarts de nou a deu del vespre fins al 29 de juny. De la seva banda, el grup infantil assajarà de dos quarts de set a vuit del vespre. En cas de pluja, els més menuts traslladaran l'assaig a la Casa de Cultura.

La iniciativa està promoguda per la Comissió Paga-li, Joan, el Grup Mediterrània, l'Esbart i Promotora de Festes Locals (Profeslo) i enguany compta amb el patrocini de Ferrer Health Tech.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.