Conesa: 'Serem bel·ligerants perquè Valoriza compleixi amb els empleats'


Temes relacionats

Valoriza estableix serveis mínims per a aquest dimarts i dimecres (18/mai/13)

Valoriza i els empleats de la neteja viària, d'acord en els serveis mínims de la vaga (17/mai/13)

La vaga de neteja viària comença avui sense afectar la recollida d'escombraries (15/mai/13)

Els treballadors de la neteja viària, ferms a continuar l'aturada indefinida (16/mai/13)

Els treballadors decidiran avui si compleixen els serveis mínims de vaga (15/mai/13)

Normalitat en el primer dia de vaga indefinida del servei de neteja viària (15/mai/13)

Els empleats de la neteja viària faran vaga indefinida a partir del 15 de maig ( 8/mai/13)


  • Comparteix:

Recent protesta dels treballadors del servei de neteja

Recent protesta dels treballadors del servei de neteja

L'alcaldessa, Mercè Conesa, assegura que l'Ajuntament serà 'bel·ligerant' perquè la concessionària de la neteja viària, Valoriza', acompleixi els acords pactats amb els treballadors. D'aquesta manera, Conesa ha fet visible el suport als empleats i ha esperonat Valoriza a abandonar un posicionament 'enrocat que no afavoreix ningú'. El pronunciament de l'alcaldessa s'ha produït durant l'audiència pública del ple, on els treballadors han sol·licitat a l'equip de govern que intervingui per desencallar el conflicte mantenen amb l'empresa.

Els treballadors del servei de neteja, que continuen en vaga indefinida, han portat la seva lluita al ple municipal d'aquest dimarts on han denunciat els abusos que consideren que duu a terme Valoriza, companyia concessionària del servei. La plantilla reclama els impagaments que s'allarguen des de l'any passat i s'oposa a les intencions de la direcció de reduir el sou dels treballadors fins a un 18% de cara al nou conveni col·lectiu, entre d'altres mesures. Davant d'aquesta situació l'assessor sindical d'UGT Eusebio Arellano ha reclamat el suport de l'equip de govern i els regidors.

Eusebio Arellano

Volen imposar-se i fer diners de qualsevol manera. Si no han aconseguit els beneficis que esperaven amb la concessió ara no poden extorsionar els treballadors. Us demanem ajut.


Davant d'aquesta petició, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha mostrat la seva solidaritat amb els treballadors i ha criticat l'actitud de l'empresa recordant que qui surt perdent d'aquesta situació són els veïns de Sant Cugat. Conesa ha afegit que seran bel·ligerants amb Valoriza perquè acompleixi les condicions pactades amb els empleats.

Merce Conesa

Exigim a l'empresa que compleixi amb els treballadors. Amb això serem bel·ligerants. Tenen el nostre suport. No voldríem que l'empresa prengui unes posicions tan enrocades.


La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, també ha pres la paraula per assenyalar que el consistori ha complert tots els acords que manté amb la companyia i que està estudiant possibles mesures que permetin posar fi al conflicte entre treballadors i direcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.