La Caravana d'Educació Viària arriba a 400 nens en la seva 3a edició


  • Comparteix:

L'alcaldessa ha visitat aquest divendres la Caravana / Font: Localpres

L'alcaldessa ha visitat aquest divendres la Caravana / Font: Localpres

La Caravana d'Educació Viària ha tornat a fer parada a Sant Cugat per transmetre als menors aspectes vinculats a les normes viàries. La seva 3a edició a la ciutat ha aplegat durant una setmana 400 estudiants de sis centres locals. L'activitat està promoguda per l'Institut de Seguretat Vial de la Fundació Mapfre amb la col·laboració de la Federació Catalana d'Automobilisme.

Es tracta d'un projecte formatiu que vol transmetre coneixements i valors als nens i nenes que hi participen perquè es converteixin en vianants i conductors responsables. Els estudiants aprenen les principals normes viàries i treballen els valors, que posen en pràctica en un circuit de karts instal·lat al parc de Ramon Barnils, tal com ha explicat la directora de l'oficina de Mapfre a Sant Cugat, Ángeles Ayora.

Ángeles Ayora

Volem educar els nesn perquè siguin en un futur conductors responsables i reduir així els accidents de trànsit.


En aquesta 3a edició a la ciutat han participat 400 estudiants de sis centres educatius: les escoles Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall i Pi d'en Xandri, així com dels centres Europa International School, El Pinar i el Thau.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, que aquest divendres ha visitat les instal·lacions, ha destacat la incidència d'aquest tipus d'accions, que també repercuteixen en les famílies.

Mercè Conesa

Té una incidència molt important en les famílies. Els nens influeixen en les actituds dels pares.


La Caravana d’Educació Viària és una iniciativa promoguda per l’Institut de Seguretat Vial de la Fundació Mapfre, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Automobilisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.