Els santcugatencs disposen de més zones d'estudi des d'aquest dissabte

El Casal de Joves amplia els seus horaris durant els dies de la PAU

Societat

Publicat el 25/mai/13 per Judith Cañamares

Els estudiants de Sant Cugat compten des d'aquest dissabte de més espais per preparar els seus exàmens. A les zones habituals de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater i la Biblioteca Marta Pessarrodona, se sumen el Casal de Joves TorreBlanca i Esade durant els caps de setmana. Aquests espais s'habilitaran fins al 5 de juliol.

El Casal de Joves TorreBlanca amplia els seus horaris habituals els dies previs a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). Els dies 5, 6, 7 i 10 de juny el casal estarà obert de nou del matí a dues de la matinada de manera ininterrompuda i el 8 de juny de cinc de la tarda a dues de la matinada.

Les biblioteques municipals mantenen el seu horari d'obertura habitual. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater obre els dilluns de quatre a nou del vespre, de dimarts a divendres de deu a dues del matí i de quatre a nou del vespre i els dissabtes de les deu del matí a les set de la tarda.

De la seva banda, l'horari de la biblioteca de Mira-sol és de dilluns, dijous i divendres de quatre a nou de la vespre, dimarts i dimecres entre les onze i les dues del migdia i de quatre a nou del vespre, i els dissabtes de deu a dues.

El conveni amb Esade, que es repeteix per segona vegada, posa a disposició dels santcugatencs diversos espais d'estudi els caps de setmana entre les deu del matí i les deu de la nit.