Els comerços celebraran l'arribada de l'estiu amb una 'Nit en Blanc'


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Les botigues i els establiments de l'associació Sant Cugat Comerç (StC) obriran les portes fins la mitjanit el 15 de juny per cloure la 'Setmana en Blanc', que a través d'activitats i promocions celebrarà l'arribada de l'estiu amb els santcugatencs. La 'Nit en Blanc', que comptarà amb la col·laboració d'entitats locals, servirà per incentivar les vendes i mostrar l'oferta comercial de la ciutat a qui no en pot gaudir entre setmana.

Després d'una setmana d'activitats i promocions especials, els comerços de la ciutat tancaran la 'Setmana en Blanc' deixant les seves portes obertes fins a la mitjanit. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la iniciativa és atraure clients que treballen fora de la ciutat i sovint no tenen ocasió de visitar les botigues locals.

Maite Pérez

Donem la benvinguda a l'estiu i a les rebaixes, a més la gent que treballa fora de Sant Cugat, que sovint quan tornen troben les botigues tancades, gaudeixen del que oferim.


En el marc de la 2a 'Nit en Blanc', l'Escola Fusió repartirà més de 100 músics per diferents espais de la ciutat i la rambla del Celler acollirà una exposició de bicicletes clàssiques. A més, els carrers de l'eix comercial es guarniran amb paraigües blancs pintats per alumnes d'escoles i entitats de la ciutat que es vendran amb fins solidaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.