Els veïns de Mira-sol recapten fons per als infants de l'Índia amb un aperitiu solidari


  • Comparteix:

Un centenar de persones s'han aplegat al Casal de Mira-sol

Un centenar de persones s'han aplegat al Casal de Mira-sol

L'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol s'ha solidaritzat aquest diumenge amb els infants de l'Índia per reduir les desigualtats del país. Un aperitiu, un sorteig i una actuació de música tradicional hindú han servit per recaptar fons per a l'ONG santcugatenca Forkids. L'esdeveniment ha tingut lloc al Casal Cultural de Mira-sol i ha aplegat un centenar de persones.

Amb la intenció de sensibilitzar els santcugatencs sobre les desigualtats i les problemàtiques socials a l'Índia, l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol ha organitzat aquest diumenge una trobada solidària al Casal Cultural del districte. El conjunt hindú Tapangroup ha dut a terme una actuació de música tradicional que ha precedit un aperitiu solidari i un sorteig de productes de l'Índia. El president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, Joan Maria Àngel Piño, ha destacat que la voluntat de l'acte és recaptar fons, però també apropar la realitat de l'Índia als santcugatencs.

Joan Ma Àngel Piño

Intentem que la gent prengui consciència i alhora col·laborar econòmicament amb els infants de l'Índia.


L'acte ha comptat també amb la presència del regidor de Relacions Institucionals, Francesc Carol; el president del PP, Jordi Carreras; els regidors del PSC, Ferran Villaseñor i Pere Soler, els presidents d'ICV-EUiA Roser Casamitjana i Xavier Boix, i el portaveu d'Un altre Sant Cugat (uaSC), Jaume Massanés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.