Les Comissions Grogues sortiran al carrer per defensar l'educació


Temes relacionats

El moviment reivindicatiu escolar suma forces amb Comissions Grogues (16/mai/13)


  • Comparteix:

El moviment Pi Groc ja va organitzar una pedalada reivindicativa a la ciutat

El moviment Pi Groc ja va organitzar una pedalada reivindicativa a la ciutat

Una cercavila reivindicativa recorrerà els carrers de Sant Cugat aquest diumenge per denunciar les retallades en educació i la reforma educativa que propugna el ministre Wert. És una convocatòria de les Comissions Grogues, un col·lectiu format per membres de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de la ciutat, que té per objectiu lluitar per l'ensenyament públic i de qualitat.

Amb la intenció de mostrar la preocupació i el rebuig a la situació de l'ensenyament públic, les Comissions Grogues han convocat una mobilització que portarà als carrers de la ciutat la lluita per l'ensenyament públic. Entre les deu i dos quarts d'onze del matí, sortiran marxes dels diferents centres educatius públics que confluiran a la plaça de Lluís Millet a dos quarts de dotze. Un cop reunits, una cercavila sortirà cap als Jardins de Coll Favà, on tindrà lloc la lectura d'un manifest.

El portaveu de coordinadors de les Comissions Grogues, Gerard Sória, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la voluntat del col·lectiu és organitzar activitats per mostrar la seva preocupació i atraure santcugatencs cap a l'entitat. Per tot això ha anunciat que aquesta serà la primera d'un seguit d'actes.

Gerard Sória

Això és un primer pas que hem fet tota la comunitat educativa. No ens quedarem aquí. Farem evident que ens preocupa molt l'educació dels nostres fills.


'Retallar en ensenyament és retallar en futur' és el lema de la convocatòria d'aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.