Dues alumnes santcugatenques de la Vall, a la final del Junior Achievement


Temes relacionats

La Vall celebra el 40è aniversari al costat de les famílies de l'escola ( 4/mai/13)

El 40 aniversari de La Vall reuneix en un musical les experiències de les alumnes ( 7/abr/13)


  • Comparteix:

Les creadores de New Generation amb el seu producte / Font: La Vall

Les creadores de New Generation amb el seu producte / Font: La Vall

Cinc alumnes de l'escola La Vall han creat l'empresa New Generation, projecte que s'ha classificat per a la final estatal del certamen Junior Achievement. Aquesta petita companyia comercialitza una funda impermeable per a motxilles escolars. Les alumnes, dues d'elles santcugatenques, han quedat en segona posició a la final catalana i s'han classificat per a la final estatal del concurs que tindrà lloc a Madrid.

Una de les membres d'aquesta iniciativa i directora general, la santcugatenca Nicole Douglas, diu que el projecte va sorgir a partir d'una assignatura del centre. Per ara, New Generation comercialitza un producte, el Cover Up, una funda impermeable que serveix per personalitzar les motxilles escolars.

Nicole Douglas

Cover Up és una funda impermeable per a motxilla i li dóna un toc de color als dies grisos. Com aquí no plou gaire també seria per donar color a la motxilla.


Les alumnes han valorat el pas a la final estatal del concurs Junior Achievement, després de mig any de feina. Una altra de les membres, la també santcugatenca Carla Febrer, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que han repartit les tasques en funció de les habilitats de cadascuna de les cinc membres que formen part del projecte. Febrer ha afegit que els ha agradat molt endinsar-se en el món de l'empresa.

Carla Febrer

És una experiència que t'omple molt. Sent tant petites i experimentant coses de grans són ingredients per sortir dels problemes.


Les cinc alumnes de La Vall viatjaran a Madrid a finals de juny per disputar la final estatal de la competició Junior Achievement, després de quedar en segona posició entre 240 propostes. Els millors projectes aniran fins a Londres a disputar la final europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.