Un incendi crema la façana d'una casa en construcció a Valldoreix


  • Comparteix:

Una fuita en una canonada de gas ha provocat aquest migdia un foc en un habitatge en construcció al carrer Advocat de Valldoreix. En el moment en què s'ha declarat el foc, els treballadors de l'obra estaven dinant, i s'està investigant la possibilitat que tinguessin encès un petit foc. L'incendi, que no ha provocat danys personals, ha afectat de forma important la façana de l'edifici, cremant part de les finestres i la porta de la vivenda. La companyia Gas Natural investiga a hores d'ara les causa de la fuita de gas.

Els fets han tingut lloc cap a les dues de la tarda, quan la policia local ha rebut un avís que hi havia un incendi al número 16 del carrer Advocat de Valldoreix, en un edifici que està en construcció.
Segons sembla, el foc ha estat provocat per una fuita de gas, i també s'investiga la possibilitat que els treballadors de l'obra, que en aquell moment estaven dinant, tinguessin encesa una petita foguera a la vora.

Així ho ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tuba, que ha destacat que, tot i que la façana de l'edifici ha quedat força malmesa, per sort no hi ha hagut danys personals.

Jaume Tubau

Els treballadors estaven dinant, han sentit una explosió i han vist unes flames provocades, sembla, per una fuita de gas. S'ha pogut controlar però ha afectat força la façana.


Fins allà s'hi ha desplaçat 4 dotacions de Bombers així com agents de la policia locals i tècnics de Gas Natural. A hores d'ara, s'investiguen les causes que han provocat la fuita de gas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.