Sant Cugat viatjarà al segle XX amb un ral·li de cotxes d'època


Temes relacionats

Sant Cugat Actiu fa un pas endavant per impulsar la ciutat (30/abr/13)


  • Comparteix:

La ciutat acollirà una trentena de cotxes d'època / Font: ACN

La ciutat acollirà una trentena de cotxes d'època / Font: ACN

Una trentena de vehicles d'època desfilaran des de la ciutat fins al Tibidabo en el primer Ral·li de Cotxes d'Època que se celebra a Sant Cugat en el marc de la mostra Sant Cugat Actiu. L'activitat, que recorrerà 25 quilòmetres dividits en quatre trams, començarà aquest diumenge a les onze del matí al parc de Ramon Barnils, tot i que els cotxes estaran exposats des de les nou.

El primer Ral·li de Cotxes antics de Sant Cugat arriba aquest diumenge emmarcat en la mostra Sant Cugat Actiu. Un total de 30 automòbils recorreran una ruta de 25 quilòmetres que començarà al parc de Ramon Barnils fins arribar al Tibidabo. Allà, després d'un reagrupament, es desplaçaran fins la ciutat per la zona de Vallvidrera, segons ha explicat el president de l'Antic Club Car de Catalunya, Pablo Gimeno, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM).

L'activitat exposarà vehicles i motocicletes des de l'any 1902 fins el 1927 i es completarà amb les experiències de persones que van conduir els cotxes. Gimeno ha agraït el suport en l'organització a l'Ajuntament i ha confessat que l'objectiu d'aquest ral·li és que es torni a repetir durant cinc anys.

Pablo Gimeno

Per a desenvolupar l'activitat es necessita molt d'esforç però volem continuar l'activitat durant cinc anys.


Els Seat 600 de Moritz i un microbús dels anys 60 completaran un ral·li que suposa una oportunitat per reactivar el comerç i l'economia de la ciutat, en paraules de la tècnica de Turisme Maria de Castro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.