Activitats infantils, sopar i ball per celebrar el 25è aniversari de Protecció Civil


Temes relacionats

Protecció Civil rep un dels Premis Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)


  • Comparteix:

El cos local de Protecció Civil celebra els seus 25 anys de feina a la ciutat

El cos local de Protecció Civil celebra els seus 25 anys de feina a la ciutat

L'agrupació local de Protecció Civil tanca aquest dissabte els actes del 25è aniversari amb una festa oberta a la ciutadania. Activitats infantils, un sopar i el ball de cloenda serviran per reunir els voluntaris locals en una celebració a la plaça de Barcelona. L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil ha estat, enguany, Premi Ciutat de Sant Cugat en reconeixement a la llarga trajectòria en tasques d'emergència i seguretat ciutadana.

Protecció Civil tanca aquest dissabte els actes de celebració pel seu 25è aniversari i ho vol fer acompanyada dels santcugatencs. Per això, l'entitat ha organitzat activitats infantils i inflables a càrrec de Dinamiks a partir de les cinc de la tarda a la plaça de Barcelona, que també acollirà un sopar a les nou del vespre i un ball de la mà d'Albert de Leonardo. El president de l'agrupació local, Francesc Fernández, ha explicat que han organitzat una festa per a tota la ciutadania amb la intenció de compartir l'aniversari amb els santcugatencs.

Francesc Fernandez

Farem activitats per a nens i un sopar que hem obert a tothom. Volem que tothom vingui a ballar amb nosaltres i a passar-ho bé.


Amb motiu del 25è aniversari, Protecció Civil va celebrar un sopar el desembre passat i ha dut a terme diverses activitats entre els seus membres per commemorar l'efemèride. La festa d'aquest dissabte té un preu de vuit euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.