Un curs sobre tocar en grup omplirà de música el Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca formarà grups musicals durant tres setmanes / Font: ACN

El Casal de Joves TorreBlanca formarà grups musicals durant tres setmanes / Font: ACN

El Casal de Joves TorreBlanca organitza per a aquest juliol un curs intensiu per aprendre a tocar en grup. L'objectiu d'aquesta iniciativa és treballar la música en conjunt i l'escolta musical entre els membres de la banda o 'combo'. També s'estudiarà el 'feeling' i la compenetració musical. A la proposta, que tindrà lloc els dilluns i els dimecres de sis a vuit de la tarda del 8 al 24 de juliol, col·labora l'associació Jazzenviu.

El Casal de Joves TorreBlanca organitza i acull un curs per aprofundir sobre el funcionament dels grups musicals i el treball conjunt dels seus components. Aquests grups, o 'combos', estaran formats per una bateria, una guitarra, un baix i una veu i es demana un mínim coneixement dels instruments.

Aquesta proposta formativa estarà dirigida per un professor experimentat que s'adaptarà al nivell de cada 'combo'. El curs tindrà lloc els dilluns i dimecres entre les sis i les vuit de la tarda i té un preu de 96 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.