La mostra Sant Cugat Actiu arrenca per demostrar que la ciutat té vida pròpia


Temes relacionats

L'espai d'emprenedoria i automoció agafa velocitat a la Rambla del Celler (31/mai/13)

La mostra Sant Cugat Actiu converteix la plaça de Barcelona en espai gastronòmic (31/mai/13)


  • Comparteix:

El batec econòmic, cultural i social de la ciutat es deixa sentir des d'aquest divendres amb la mostra Sant Cugat Actiu. Amb aquest missatge s'ha inaugurat a la plaça d'Octavià la fira, que a través de 180 estands vol esdevenir un aparador dels atractius santcugatencs i demostrar que la ciutat té vida pròpia. Les retallades han reduït el pressupost de l'edició d'enguany, però la mostra arrenca amb la intenció de convertir-se en una oportunitat perquè moltes empreses i comerços combatin la crisi econòmica.

La 12a edició de la mostra Sant Cugat Actiu ha engegat aquest divendres amb l'objectiu d'exposar tot allò que caracteritza la ciutat a través d'estands, activitats, espectacles i conferències. La presidenta de Sant Cugat Comerç (StC), Maite Pérez, ha destacat durant l'acte inaugural que la reducció en el pressupost els ha empès a incorporar novetats en l'edició d'enguany de la mostra.

Maite Pérez

El pressupost és més baix i hem hagut d'idear coses noves com el concurs de les tapes, la trobada de cotxes antics i l'obertura de les botigues el diumenge.


Precisament, el vicepresident de Sant Cugat Empresarial (SCE), Joan Franquesa, ha subratllat que en moments de crisi cal demostrar la potència de la ciutat com a nucli econòmic, i que la mostra és una eina ideal per aconseguir-ho.

Joan Franquesa

En moments de crisi s'ha de mostrar el pulmó de la societat santcugatenca, tant des de la presència del comerç com també la ciutat com a nucli econòmic del Vallès.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat èmfasi en la capacitat de Sant Cugat per innovar a través de propostes molt arrelades a la ciutat i que la fira Sant Cugat Actiu reflecteix amb la gran varietat d'activitats que la componen.

Mercè Conesa

Sant Cugat és una ciutat amb vida pròpia, que batega per sí mateixa amb propostes innovadores i molt arrelades al poble.


L'acte inaugural de la mostra ha comptat amb la presència del vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, la presidenta del consorci de Turisme del Vallès Occidental, Àngela Olivé, i els representants de diverses formacions polítiques municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.