La seu del Banc Sabadell i la residència de l'ETSAV, finalistes als FAD


  • Comparteix:

Residència de l'ETSAV / Font: FAD

Residència de l'ETSAV / Font: FAD

El jurat dels Premis FAD ha seleccionat com a finalistes la nova seu central del Banc Sabadell i els habitatges universitaris de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), totes dues obres ubicades a la nostra ciutat. Els dos edificis competeixen amb altres 10 finalistes en la categoria d'Arquitectura.

La 55a edició dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme ha triat 27 obres finalistes, 12 per a la categoria d'Arquitectura, quatre en la d'Interiorisme, cinc de Ciutat i Paisatge, i sis d'Intervencions Efímeres.

En la categoria d'Arquitectura competeixen dues obres de Sant Cugat: la seu Central del Banc Sabadell i la residència d'Estudiants de l'ETSAV.

El jurat ha valorat de la seu de l'entitat financera l'organització dels espais de convivència dins un gran lloc de treball, dissenyat en la difícil combinació de discreció, privadesa i sociabilitat. El projecte ofereix una circulació generosa, oberta a la llum natural i a l'exterior. Es tracta d'una obra dels arquitectes Jaume Bach i Eugeni Bach de Bach Arquitectes.

Dels 57 habitatges universitaris s'ha valorat l'aposta per la sostenibilitat i l'eficiència energètica. Es tracta d'una construcció industrialitzada amb un únic mòdul repetitiu despullat d'acabats. Els responsables de l'obra són els arquitectes David Lorente, Josep Ricart i Xavier Ros d'HArquitectes, i Claudi Aguiló i Albert Domingo de dataAE.

Els guardons es lliuraran l'11 de juliol durant el FADfest, que es desenvoluparà durant 15 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.