L'oferta del sector serveis local troba un espai al Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

La importància del sector dels serveis i el comerç a la ciutat s'ha fet patent a la mostra Sant Cugat Actiu. Les propostes d'aquesta àrea han trobat una centralitat a la plaça d'Octavià i han donat cabuda tant a iniciatives amb bagatge a la ciutat com propostes més recents. Amb seu física o virtual, el sector dels serveis local ha demostrat al Sant Cugat Actiu l'àmplia cobertura de la seva oferta.

Des de companyies d'assegurances com Catalana Occident, amb una llarga trajectòria a la ciutat, fins a propostes de recent incorporació, com l'empresa de sistemes antimosquits E-trap. La cobertura dels serveis a la ciutat és àmplia i bona part del seu ventall ha tingut un espai central a la mostra Sant Cugat Actiu. Els visitants han pogut fer un tast d'iniciatives d'esport i benestar, diversos serveis per a la llar i exteriors, i fins i tot de comerços virtuals.

I per fer-ho possible, el sector hoteler ha posat el seu gra de sorra. Durant la mostra, diversos hotels de la ciutat han ofert part de les seves habitacions a 10 euros la nit, com en el cas del Sant Cugat Hotel i Restaurant, on s'han beneficiat una quarantena d'usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.