L'AEU finalitza el curs amb un concert que recapta 5.000 euros per a Càritas


  • Comparteix:

Moment del concert de cloenda de l'AEU

Moment del concert de cloenda de l'AEU

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran ha tancat el curs amb un concert de cloenda que ha recaptat més de 5.000 euros que aniran destinats a Càritas. Segons el president de l'entitat, Marc Plens, en les més de 100 propostes del curs han passat prop de 7.000 persones, amb una mitjana de 225 assistents per setmana. L'AEU encara la temporada que ve amb entusiasme però a la cerca d'un espai més gran que doni cabuda a les propostes de l'associació.

Un concert a benefici de Càritas, que ha recaptat més de 5.000 euros, ha posat el punt final al curs de l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran aquest dimarts al Teatre-Auditori. Una actuació que ha comptat amb un anàlisi de les peces tocades, i un seguit de temes dedicats a la música espanyola.

El president de l'AEU, Marc Plens, ha subratllat que ha estat un any difícil per dificultats amb els col·laboradors però que han tirat endavant amb una assistència de prop de 7.000 persones.

Marc Plens

Ha estat un any bastant difícil perquè teníem l'incertesa de les col·laboracions econòmiques. Nosaltres diríem que han passat entre 6.500 i 6.700 persones per les activitats.


A causa d'aquest elevat nombre de persones, l'AEU diu que encara té problemes per encabir els assistents i que espais alternatius més grans facilitarien l'organització de les propostes que duen a terme.

Marc Plens

És una problemàtica i més en aquesta situació. Tot això t'estalvia molta feina de quadrar dates. Però estem molt satisfets del que estan fent.


Prop d'un centenar de conferenciants, sortides culturals i altres activitats han format i informat milers de persones en aquests nou mesos de propostes organitzades per l'Aula d'Extensió Universitària. Una entitat que ja prepara el proper curs que començarà a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.