La Festa Major Alternativa portarà el cantautor Miquel del Roig


Temes relacionats

L'Assemblea de la Festa Alternativa, molesta per no poder canviar d'espai ( 5/jun/13)


  • Comparteix:

Miquel del Roig en una actuació anterior / Font: Miquel del Roig

Miquel del Roig en una actuació anterior / Font: Miquel del Roig

La Festa Major Alternativa (FMA) de Sant Cugat tindrà l'actuació de Miquel del Roig com a cloenda de les actuacions en directe, dissabte 29 de juny. L'artista ha avançat a Cugat.cat que farà un repàs de tots els seus temes que reflexionen sobre l'actualitat. La festa se celebrarà el 27, 28 i 29 de juny a la plaça de Pep Ventura, segons informen els organitzadors a les xarxes socials.

L'artista Miquel del Roig tancarà les actuacions en directe de la Festa Major Alternativa que se celebrarà a la plaça de Pep Ventura. Dissabte 29 acollirà la música reflexiva i reivindicativa de Miquel del Roig, que torna a Sant Cugat per fer un repàs dels seus temes més coneguts i els del seu darrer disc 'La farola'.

Miquel del Roig

He tret cançons noves sobre temes de l'actualitat. També el disc de l'any passat, amb temes propis.


El 2011 Miquel del Roig ja va visitar la nostra ciutat en el marc de la Festa Major. L'organització de la Festa Major Alternativa donarà a conèixer la resta de la seva programació aquesta setmana.

Els seus organitzadors fan una crida a la ciutadania per fer propostes de cara a la celebració a través de les xarxes. L'assemblea de la FMA prepara novetats per a la nova cita, tot pensant en el cinquè aniversari de la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.