L'episodi de xàfecs passa per Sant Cugat sense grans incidències


  • Comparteix:

La pluja ha obligat a suspendre algunes activitats a l'aire lliure

La pluja ha obligat a suspendre algunes activitats a l'aire lliure

L'episodi de pluja intensa d'aquest dissabte al matí s'ha desenvolupat a la ciutat sense registrar incidències destacables. Els Bombers de la Generalitat han actuat a tres punts del municipi per l'entrada de l'aigua i també s'ha registrat alguna incidència en el clavegueram que ha solucionat la Policia Local. A més, el cos local, Protecció Civil i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) han efectuat tasques de vigilància a les rieres de la ciutat.

Els Bombers de la Generalitat han rebut tres avisos a causa de la pluja intensa registrada aquest dissabte al matí. En concret, els Bombers han actuat al carrer de Can Fontanals per la sortida d'aigua en un embornal. També han fet tasques al passeig de la Carena per l'entrada d'aigua pel sòcol d'una casa particular i al carrer de Valldoreix per un desguàs d'una cuina.

A més, la Policia Local, Protecció Civil i l'Agrupació de Defensa Forestal han mantingut les tasques de vigilància a les rieres de la ciutat com a mesura de prevenció.

La pluja ha obligat a suspendre les activitats a l'aire lliure previstes pel matí, tot i que s'han reprès una vegada finalitzat l'episodi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.