L'impuls a la professionalització, el repte dels voluntaris de Protecció Civil


  • Comparteix:

Els voluntaris de Protecció Civil busquen professionalitzar-se i formar part del registre d'associacions de Protecció Civil de la Generalitat. Amb la mirada posada en aquests dos reptes, l'agrupació local ha tancat aquest dissabte els actes de celebració del seu 25è aniversari amb una festa oberta a la ciutadania.

Els voluntaris de Protecció Civil han celebrat 25 anys aquest dissabte amb la mirada posada al futur. Els responsables de l'associació consideren que l'entitat ja està consolidada a la ciutat, però que necessiten professionalitzar-se i, per això, potenciaran els propers mesos cursos de formació per als seus membres. El segon repte de l'agrupació local és formar part del registre d'associacions de Protecció Civil de la Generalitat, però per aconseguir-ho cal tirar endavant un conveni amb l'Ajuntament, tal com ha explicat el president de l'associació, Francesc Fernández.

Francesc Fernández

Volem treballar amb molta professionalitat. També volem signar un conveni amb l'Ajuntament per estar dins el registre d'associacions de Protecció Civil de la Generalitat.


A més, l'entitat busca patrocinadors i col·laboradors per assegurar el manteniment econòmic dels vehicles i fer front així a les retallades de les subvencions públiques.

La festa d'aniversari ha tingut un espai per als més petits amb inflables i activitats infantils a càrrec de Dinamiks. Els voluntaris de Protecció Civil també han compartit un sopar i un ball popular que ha posat punt final als actes de celebració del 25è aniversari de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.