El trasllat del CMSC, més a prop: assemblea extraordinària el 26 de juny


Temes relacionats

El CMSC fa un pas més per establir la nova seu al carrer Sant Bartomeu (18/abr/13)

El Club Muntanyenc estudia traslladar-se al carrer Sant Bartomeu (20/des/12)


  • Comparteix:

El club anirà a aquest local on ara l'Ateneu desenvolupa algunes activitats

El club anirà a aquest local on ara l'Ateneu desenvolupa algunes activitats

El trasllat del Club Muntanyenc a l'edifici del carrer de Sant Bartomeu està més a prop amb celebració de l'assemblea extraordinària de socis el 26 de juny. Aquesta trobada donarà compte de la compra d'aquest espai i la cessió d'ús al club del Rocòdrom. La sessió es farà a dos quarts de vuit del vespre en primera convocatòria i mitja hora després, en segona.

Els socis del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) estan citats el 26 de juny per conèixer els últims moviments de l'entitat per fer possible el trasllat al carrer de Sant Bartomeu. L'ordre del dia preveu informar els socis sobre el preacord amb el consistori de la reversió total anticipada de la concessió administrativa sobre la seu actual i la cancel·lació de la hipoteca.

La trobada també preveu donar compte del preacord amb el consistori sobre la cessió d'ús del Rocòdrom Josep Barberà i l'opció de compra per part de la fundació del club del local situat al carrer de Sant Bartomeu, així com de la subscripció del nou préstec hipotecari.

El nou edifici, que fa cantonada amb el carrer d'Escaletes, té uns 350 metres quadrats i havia estat part de les instal·lacions de l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.