L'Ajuntament es queda la seu del Muntanyenc per 1'3 milions


Temes relacionats

El trasllat del CMSC, més a prop: assemblea extraordinària el 26 de juny (12/jun/13)

L'adequació de la nova comissaria de Policia Local arrencarà a l'estiu (19/abr/13)

L'Ajuntament i el CMSC, a punt d'arribar a un acord per comprar la seu de l'entitat (27/mar/13)

L'Ajuntament, a l'espera del 'sí' del CMSC per traslladar la Policia Local (20/des/12)

El CMSC negocia amb l'Ajuntament traslladar-se a la seu de la Policia Local ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

L'Ajuntament i el Club Muntanyenc tanquen l'acord definitiu perquè l'actual seu de l'entitat passi a mans municipals per 1'3 milions d'euros. Ara, aquest pacte s'haurà d'aprovar al ple i a l'assemblea de l'entitat per donar lloc al trasllat de la Policia Local a les instal·lacions adjacents al consistori i perquè el club marxi al carrer de Sant Bartomeu.

El document estableix que l'Ajuntament abonarà en dos pagaments la quantitat total d'1'3 milions d'euros al Muntanyenc, com a recuperació de les instal·lacions que el club tenia en règim de cessió fins al 2051. Això farà que s'engegui el procés de trasllat de la comissaria de la Policia Local a l'equipament ubicat a tocar del consistori. Una vegada el ple hagi donat llum verda a la compra, començarà l'adequació de l'edifici, que tindrà un cost de 400.000 euros. La previsió assenyala que al gener de l'any vinent el trasllat estarà completat. Les obres consistiran a adequar la planta baixa i el soterrani a la nova activitat.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha estat l'encarregat d'explicar els detalls de l'acord i l'ha qualificat d''operació rodona' perquè dóna solució, diu, a les necessitats de l'Ajuntament i del club. Al mateix temps, assenyala Puigneró, permetrà millorar les condicions de treball dels agents i el servei que s'ofereix als ciutadans. El responsable de Seguretat ha justificat aquesta operació per l'estalvi que suposa a la ciutat ja que no caldrà construir una nova comissaria que hauria estat molt més costosa.

Jordi Puigneró

Fer una comissaria nova sortia dues o tres vegades més car. A més, això ens permet compartir serveis amb els treballadors de l'Ajuntament.


Amb aquesta injecció de capital, el CMSC podrà cancel·lar la hipoteca actual i, amb els recursos sobrants, adquirir un nou local ubicat al carrer de Sant Bartomeu. El president de l'entitat, Francesc Cruces, ha posat de relleu que serà la primera vegada que el club disposa d'una seu en propietat.

Francesc Cruces

La transacció ens permet cancel·lar la hipoteca actual i comprar una nova seu, amb una nova hipoteca. Per primera vegada tindrem seu en propietat de veritat.


Més enllà de la quantitat econòmica, l'acord també estableix la cessió de l'ús de la zona del rocòdrom a l'entitat esportiva que mantindrà la propietat de la instal·lació, condició 'indispensable' que havia fixat l'assemblea del club per donar el vistiplau a l'entesa. A més, la sala polivalent continuarà al servei de les entitats de la ciutat. Això farà que les dues zones comptin amb un accés diferenciat a les instal·lacions que ocuparà el cos policial. A la zona d'escalada s'hi accedirà pel carrer de la Marxa Infantil i a la sala polivalent pel carrer de Dos de Maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.