La piscina del CAR, escenari del videoclip de la cançó del Mundial de Natació


  • Comparteix:

Moment del rodatge a la piscina del CAR / Font: Gencat.cat

Moment del rodatge a la piscina del CAR / Font: Gencat.cat

Els Amics de les Arts han rodat part del videoclip de la cançó del Mundial de Natació de Barcelona 2013 a una de les piscines del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. El grup s'ha submergit durant vuit hores per interpretar la cançó 'La ciutat entre dos blaus', que posarà el ritme a la competició.

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat ha acollit el rodatge del videoclip de la cançó del 15è FINA Campionat del Món de Natació, que se celebrarà a Barcelona aquest juliol. Els autors de la peça, el grup Els Amics de les Arts, s'han submergit en una de les piscines del centre per ser gravats sota l'aigua, un dels moments més espectaculars del videoclip.

La filmació ha requerit més de 40 hores de rodatge en diferents indrets de Barcelona, com ara la platja de la Barceloneta, i el mateix CAR, que ha cedit la piscina de 25 metres. En aquest espai s'ha desenvolupat la part més complexa del rodatge, que ha requerit més de vuit hores filmant sota l'aigua per recrear un concert amb els artistes i el públic submergits.

La cançó creada pel grup de músics catalans és una composició exclusiva per al mundial de natació i porta per títol 'La ciutat entre dos blaus', que fa referència al Planeta Aigua. La presentació de la cançó oficial de l'esdeveniment va tenir lloc dijous passat a la piscina Municipal de Montjuïc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.