Les famílies de Sant Cugat tenen un nou espai de trobada a Janpetit.cat


  • Comparteix:

El portal ofereix activitats i propostes per a les famílies de Sant Cugat / Font: Janpetit.cat

El portal ofereix activitats i propostes per a les famílies de Sant Cugat / Font: Janpetit.cat

Les famílies de Sant Cugat tenen un nou espai a Internet amb el portal Janpetit.cat, que aglutina activitats, propostes i material per compartir amb els més petits. La iniciativa ofereix continguts per a infants d'entre zero i 12 anys, i neix amb l'objectiu de convertir-se en una comunitat virtual per a les famílies de la ciutat.

El portal virtual Jan Petit recull les activitats per a nens i nenes que es fan a Sant Cugat i disposa d'una guia de comerços i serveis santcugatencs destinats a les famílies. La pàgina web també dedica un espai a les manualitats, idees de decoració i gastronomia, i recomana activitats i xerrades per a pares i mares.

Segons la impulsora del portal, Diana Vidal, Jan Petit sorgeix a partir de la seva experiència com a mare de dos fills. Vidal ha explicat que el projecte vol convertir-se en una xarxa per compartir continguts i esdevenir una pàgina web de referència per a les famílies santcugatenques.

Diana Vidal

Vull que les mares puguin trobar un lloc amb pares que es motivin per les mateixes qüestions i sigui una xarxa on tothom pugui trobar-se.


Els pares i mares tenen veu al portal en un espai d'entrevistes a famílies de Sant Cugat. A més, Janpetit.cat compta amb un servei de newsletter per als subscriptors i té presència a les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.