Els partits de l'oposició rebran més informació sobre el centre Esart


Temes relacionats

Educació defensa la fórmula público-privada que suposa el projecte Esart (14/jun/13)

El PSC lamenta que no hagi sortit a concurs públic el projecte Esart (13/jun/13)

ICV-EUiA denuncia falta de transparència en la cessió d'espais públics a Esart (13/jun/13)

Neix Esart a l'entorn del Centre Cultural i Esade amb batxillerats oficials creatius ( 7/jun/13)


  • Comparteix:

L'escola de Música Victòria dels Àngels acollirà el Campus Esart

L'escola de Música Victòria dels Àngels acollirà el Campus Esart

Una comissió informativa posarà llum sobre l'acord entre l'Ajuntament i el centre d'estudis Esart, que obrirà les portes a la ciutat l'any vinent. La proposta neix arran dels dubtes sobre aquest conveni que han plantejat els partits polítics de l'oposició durant el ple municipal de juny celebrat aquest dilluns.

El PP, el PSC, ICV-EUiA i CUP han fet servir el torn de precs i preguntes al ple d'aquest mes per qüestionar l'equip de govern sobre el decret que ha donat lloc a l'arribada a la ciutat del Campus Esart. Els partits volen saber els motius pels quals aquesta decisió s'ha aprovat per decret i no per concurs públic, la quantitat que rebrà el consistori per la cessió d'instal·lacions municipals i la compatibilitat amb els centres educatius públics ja existents a Sant Cugat, entre d'altres qüestions.

Tots el partits han coincidit en alguns dubtes que, diuen, desperta el procés utilitzat. Igual que la resta de formacions, el regidor socialista Pere Soler s'ha dirigit a l'equip de govern per reclamar més informació sobre el decret.

Pere Soler

Per què no hi ha hagut un concurs públic? Per què s'ha fet a través d'un decret d'alcaldia? Per què s'ha fet públic dos mesos després del decret?


La regidora d'Educació, Esther Salat, ha assenyalat que es tracta d'un procés tècnic i s'ha compromés a una sessió informativa on els responsables de l'acord aclariran els dubtes de les formacions polítiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.